ZEKOVIĆ DOO BEOGRAD
Todora Dukina 59, Beograd

PIB
101738101

MB
17089595

TR
160-335528-61

Websajt Usluge

Mi smo tim profesionalaca koji može da obezbedi kompletno rešenje za websajt vaše kompanije. Nudimo više od decenije iskustva u kreiranju websajtova.

Proces

1.
Analiza

Inicijalni sastanak na kome ćemo analizirati ciljeve i namenu websajta. Na osnovu toga ćemo se dogovoriti oko tehničkih aspekata i mapiranja.

2.
Dizajn

Na osnovu vaših potreba, predstavićemo vam prototip websajta. Zajedno ćemo raditi na uspostavljanju vašeg vizuelnog identiteta, kao što su logo, boje i tipografija.

3.
Sadržaj

Sadržaj websajta je važan koliko i dizajn. Korišćenje odgovarajućeg teksta i medija na vašem websajtu je ključ uspeha websajta.

4.
Razvoj

Kada se dogovorimo o drugim aspektima, možemo početi sa fazom razvoja websajta. Korišćenjem savremenih tehnologija obezbedićemo dobro korisničko iskustvo posetiocima sajta.

Ne oklevajte da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih pitanja o

Servisi

Web Dizajn

Dizajn je jedna od stvari koja vas može izdvojiti od konkurencije. Svaki koncept počinje dizajnom, a mi ćemo ponuditi specifično rešenje za vaše poslovanje i vašu kompaniju.

Web Programiranje

Funkcionalnost i korisničko iskustvo su nešto na šta obraćamo posebnu pažnju dok se brinemo da vaš websajt reaguje i izgleda dobro na svakom mogućem uređaju.

Web Prodavnica

Web prodavnice sa mnoštvom funkcionalnosti i lakim uvozom proizvoda su naša specijalnost. Takođe obezbeđujemo integraciju sa popularnim načinima plaćanja.

CMS Softver

Sistem za upravljanje sadržajem koji vam omogućava da lako menjate websajt. Moći ćete da dodate novi sadržaj ili da uređujete postojeći, sa samo nekoliko klikova.

Dizajn Štampe

Ako vam je potreban dodatni materijal za štampu kao što su vizit karte, posteri, flajeri, brošure, naši dizajneri će vam pružiti zapanjujuće i jedinstvene uzorke.

SEO

Optimizacija za pretraživače je bitna stavka. Nudimo 'On-Page SEO', kao i 'Technical SEO'. To uključuje istraživanje ključnih reči i poboljšanja brzine učitavanja.

Održavanje

Redovno čuvanje i bezbednosna ažuriranja će obezbediti da vaš websajt radi nesmetano. Bićete zaštićeni od hakerskih napada i zlonamernih skripti.

Društvene Mreže

Bez obzira da li već imate društvene mreže ili ne, mi ćemo vam pomoći da uspostavite uniformisano prisustvo na društvenim mrežama i obezbedićemo cool grafiku za vaše objave.

    Please leave your contact information and we will contact you:

    Molimo ostavite svoje kontakt podatke i mi ćemo vas kontaktirati:

    Name: Ime: Last Name: Prezime: Email: Phone: Telefon: Message: Poruka: